En kaosad fredag

Kropp och själ / Permalink / 0
Förra inlägget var ledsamt och lite kaos, detta inlägget kommer inte att vara kaos iaf. Men vad som verkligen var kaos var gårdagen..
Spelade match på kvällen i Vinslöv, en match som jag trodde vi skulle klara i början men sen fick dem hål på vårt försvar och mängder hål på mig.. Iaf så vann dem och plus på detta så var domarna helt sjuka.. Vet inte vad man kan säga om dem egentligen, vi hade kanske inte vunnit matchen med andra domare men af så hade man sluppit att dem skrek på laget.. Nog om det och till det som helt förstörde mig kväll och idag..
 
Jo framåt kvällen så blev det lite utgång, något nyktert men iaf så var Matilda i klassen snäll å fixade med mig på VIP lista så slapp kön. Var helt kaos där inne för de släppte in alldeles för mycket folk.. Sen fick vakterna för sig att stå ivgen för dörren så man kunde inte få gå ut och ta frisk luft, detta ledde till kaos och mängder knuffar. Iaf så fick jag nog efter ett tag och hämtade jackan, påväg ut så hamnade jag mellan fel killar vid fel tillfälle eller vad man ska säga så fick först ett slag hårt i huvudet, blev helt chockad så hann få ett slag på revbenen med innan vakten drog undan mig och killarna. Jag stack ut, satte mig runt hörnet och väntade ut smärtan sen gick ja hem för att sova.. 
Men självklart så skulle ngn bilraggare försöka få mig på kvällen med, jag pekade finger och gick vidare, hehe är man arg och ledsen så är man, Till dig som raggade om du menade väl så sorry, om du ville få dig ngt så f*ck off igen hehe.. 
Till er på Grace som inte kunde hålla er borta från att slåss mitt bland oskyldiga- f*ck off till er med!! Not okey.
Nu ska jag ska jag försöka ta mig till affären med denna ömhet och sedan frossa godis till mello och plugg. Hejs!
 
Till top